• Rotterdam Centre.

  Aan de voet van de Erasmusbrug

 • Bubbles & Bath Special

  Maak van een overnachting een feestelijke herinnering om nog jaren over na te praten met de Bubbels & Bath special! Overnacht in een Junior Suite met bubbelbad en geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijt. Om uw overnachting extra bijzonder te maken staat bij aankomst de fles bubbels klaar.

  LEES MEER

 • Bar & Brasserie Water

  Bar & Brasserie Water is tijdelijk gesloten. Voor een heerlijke lunch of diner kunt u elke dag terecht bij ons naastgelegen hotel Mainport by Inntel Hotels, waar u restaurant Down Under vindt.

  LEES MEER

Zicht op water

in het centrum, aan het water en aan de voet van de Erasmusbrug

Het 4-sterren Inntel Hotels Rotterdam Centre ligt op een unieke en prominente plek, aan het water, in het centrum van Rotterdam én aan de voet van de Erasmusbrug. De kamers en suites zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht u kunt verwachten: de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug.

Vanuit vrijwel ieder raam heeft u schitterend uitzicht op het water van de Maas. Voor de inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van verschillende eigenschappen van het omringende water. Water beweegt, verfrist en ontspant.

Inntel Hotels heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Met het programma Surprisingly Sustainable werkt de hotelgroep naar een duurzame toekomst.

 • GRATIS WIFI
 • RESTAURANT
 • WELLNESS
 • FITNESS
 • ZWEMBAD
 • VERGADERZALEN
 • BAR

Specials

Bubbles & Bath

v.a. 79 euro p.p.

Link to: /specials/

Maak van uw overnachting een feestelijke herinnering

Sleep & Dine

v.a. 85.50 euro p.p.

Link to: /specials/

Verblijf in uw favoriete hotel inclusief 3-gangendiner

Rust & Relax

v.a. 82 euro p.p.

Link to: /specials/

Ontspan met uw privé wellness faciliteiten

Logo The Innsider

Speciaal voor de gasten van Inntel Hotels is er The Innsider Magazine.

Een online magazine gevuld met informatie over citytrips, lifestyle, activiteiten en evenementen. Laat u inspireren en You’ll be surprised!

Rotterdam staat bekend om zijn mooie architectuur. De stad heeft nog veel meer te bieden en is een perfecte vakantieplek. Ontdek de mooiste fotolocaties, unieke excursies, fijnste stranden en meer tijdens een Staycation in Rotterdam.

Mainport by Inntel Hotels

Wilt u in ultieme luxe verblijven?

Het 5-sterren Mainport hotel is verbonden met Inntel Hotels Rotterdam Centre en is bij uitstek het meest exclusieve en moderne hotel van de havenstad. Bij Mainport beleeft u alles op het hoogste niveau. Van Spa Heaven met traditionele Hamam tot stijlvolle cocktailparty’s. Samen vormen de hotels het grootste hotel van Rotterdam.

Secret DealSecret DealSecret DealSecret Deal

Maak uw reservering vandaag op onze website en ontvang 10% korting op uw verblijf